Skrotpriser

Skrotpriser på jern 

Hos Esbjerg Produktforretning går vi højt op i at yde en god service, og vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder de bedst mulige skrotpriser. Vores mål er at skabe en win-win-situation, hvor du kan få mest muligt ud af dit skrot, samtidig med at vi fremmer genanvendelse og reducerer miljøpåvirkningen. 

Det er muligt at aflevere dit skrot her på pladsen, eller vi kan hente det hos dig. Vi har udstyret til at håndtere mange typer jern- og metalskrot, og vi sørger for, at processen foregår effektivt og miljøvenligt. 

Hvordan foregår betalingen? 

Vi vejer på certificerede vægte og laver et afregningsbilag på handlen. 

Vi betaler kontant op til 3.000 kr. er beløbet derover bliver hele beløbet overført til din bankkonto, samme dag. 

Gode skrotpriser på jern, metal, aluminium, messing og meget mere 

Vi følger løbende London Metal Exchange og de internationale råvarer- og finansmarkeder. Vores mange års erfaring inden for handel med jern og metal er med til at sikre, at vi, i samarbejde med vores forskellige handelspartnere, kan tilbyde fordelagtige priser og stabile afsætningsmuligheder. 

Vi er stolte af vores lange historie inden for skrotbranchen og vores ry for ærlighed, pålidelighed og god kundeservice. Når du vælger os, vælger du en partner, der er engageret i at opnå den bedste løsning for dig og for vores planet.  

Ring til os for skrotpriser  

Er du nysgerrig på hvilken pris, du kan få for dit skrot? Når det kommer til at skrotte jern og metaller, kan priserne variere afhængigt af en lang række faktorer. Disse faktorer inkluderer blandt andet metallets type, markedsforhold, udbud og efterspørgsel.   

Når du har jern- eller metalskrot, du gerne vil sælge, er du derfor mere end velkommen til at ringe til os på 75 12 02 99, så vi kan høre mere om hvilket skrot, det drejer sig om, og derfra give dig vores skrotpris.

Er der tale om en større opgave, hvor vi skal hjælpe med at demontere, kommer vi gerne ud og ser på opgaven, inden vi kan give en pris på dette.  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Åbningstider

Mandag til Fredag 7.30 – 16.00

Vi køber udtjente biler samt jern og metalskrot fra private og virksomheder