Afhentning af skrot

Afhentning af skrot

Hos Esbjerg Produktforretning kan du få afhentet dit jern- og metalskrot.

Vi henter både for virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og private.

Vi tager os af opgaver rundt i hele landet, så tøv ikke med at ringe, hvis din opgave ligger længere væk, så finder vi også ud af det.

Vi henter alle former for jern og metal

Alt det, vi henter og får ind på pladsen, bliver vejet på vores certificerede vægte, hvilket sikrer nøjagtighed og gennemsigtighed i hele processen.

Vi har både erfaring med afhentning af skrotbiler, vindmøller, skrot fra nedbrydningsopgaver, tog, busser og meget mere. Ved disse større specialopgaver, samarbejder vi med pålidelige fragtfirmaer for at sikre problemfri transport.

Ønsker du afhentning af dit skrot, eller vil du bare gerne vide mere om processen, så ring til os på 75 12 02 99. Vi står klar til at hjælpe dig med afhentning af jern og metal og sikre, at det genanvendes og bortskaffes miljømæssigt forsvarligt.

Afhentning af jern og metal

Hos Esbjerg Produktforretning har vi stor erfaring med afhentning af jernskrot og metalskrot. Så har du jern eller metalholdige apparater, nedrivningsmaterialer eller industrielt jernskrot, kan du trygt stole på vores erfarne team til at fjerne det sikkert og effektivt. Vi opfordrer dig til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vi forstår værdien af genanvendelse, og vores mål er at hjælpe med at minimere spild og reducere miljøpåvirkningen. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi glæder os til at hjælpe med professionel afhentning af dit jernskrot.

Afhentning af skrotbil

Hvis du ønsker afhentning af din skrotbil i Jylland, anbefaler vi, at du kontakter os for at få vores professionelle vurdering af, hvordan din bil nemmest afhentes.

Ring gerne til os på 75 12 02 99, og hør om vores anbefalinger til afhentning af din skrotbil. Du kan læse mere om, hvordan vi modtager skrotbiler her.

Vi sætter en ære i god service og kvalitet

Vores lastbil med skrotgrab bliver kørt af vores dedikerede chauffør Torben. Torben er en erfaren chauffør, som kan sit kram til fingerspidserne. Derudover er han både en glad og hjælpsom person, som altid gør sit bedste for at imødekomme dine behov.

Hos Esbjerg Produktforretning er det meget vigtigt for os at levere en høj service, og vi vægter loyalitet og at overholde vores aftaler utroligt højt. Vi er stolte af at være en familieejet virksomhed med mange års erfaring og en solid historie bag os. Vi er ikke en kæde, og det betyder, at vi kan give dig den personlige opmærksomhed og dedikation, du fortjener.

Har du brug for hjælp til afhentning af dit skrot?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med afhentning af skrot, så tøv ikke med at kontakte os på mail@esbjergprodukt.dk eller 75 12 02 99. Dette gælder også, hvis du har spørgsmål til processen for afhentning af dit skrot, eller hvis du vil vide mere om skrotprisen. Vi glæder os til at hente dit skrot for dig og sørge for, det bliver genanvendt på en miljøvenlig måde.

Åbningstider

Mandag til Fredag 7.30 – 16.00

Vi køber udtjente biler samt jern og metalskrot fra private og virksomheder