Skrot

Vi er din skrothandler i Esbjerg

Esbjerg Produktforretning er din professionelle partner inden for køb og behandling af skrot i Esbjerg og omegn, samt resten af Danmark. Vi forstår værdien af genanvendelse, bæredygtighed og ansvarlig affaldshåndtering. Derfor er vi dedikerede til at tilbyde en bred vifte af skrotløsninger, tilpasset din virksomhed og vi vægter højt at yde samme gode service til dig, som privat kunde.

Jern- og metalskrot fra firmaer og private

Vi køber og behandler de fleste former for restprodukter indenfor jern- og metalskrot fra håndværkere, industri, landbrug, kommuner, affaldsselskaber, erhverv, nedbrydningsvirksomheder, private m.m.

I stedet for at aflevere skrottet på den kommunale genbrugsplads kan du sælge dit skrot her. Du skal have folkeregisteradresse i DK for at sælge skrot.

Vi har containere i mange forskellige størrelser, som vi gerne sætter ud til jern og metal. Læs mere her.

Som godkendt affaldsindsamler sørger Esbjerg Produktforretning A/S for den lovpligtige indberetning til Miljøstyrelsen.

Vi stræber efter at passe godt på miljøet

Hos Esbjerg Produktforretning er vi stærke fortalere for miljøansvarlighed. Vi køber forskellige former for skrot, som jernskrot, metalskrot, samt biler og maskiner. Vi tager imod elektronikskrot, og vi stræber efter, at skrottet behandles på en måde, der gavner både miljøet og vores kunder.

Skrot er en værdifuld råvare

Mere end 90 % metalskrot er blevet genanvendt siden midten af 1990’erne. Vores primære mål er altid at fremme genanvendelse. Kildesortering af skrot er godt for miljøet. Det er mere energikrævende at fremstille metaller fra bunden end at omsmelte dem. Vi opfordrer til at udtrække og bruge metaller og materialer fra skrot i stedet for at udvinde nye ressourcer fra naturen.

Vi er en familieejet skrothandler, du kan stole på

Esbjerg Produktforretning er mere end blot en skrothandler – vi er en familieejet virksomhed med mange års erfaring inden for behandling af jern- og metalskrot. Vi går meget op i at levere en god service og at overholde vores aftaler. Når du får behandlet dit skrot hos os, er du i trygge hænder.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores håndtering af skrot, eller vil du gerne have en pris på dit skrot? Så tøv ikke med at ringe til os i dag på 75 12 02 99, så vi kan hjælpe dig og lave en aftale. Vi glæder os til at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag til Fredag 7.30 – 16.00

Vi køber udtjente biler samt jern og metalskrot fra private og virksomheder